Anouk van Berkum, clubkampioen van de ponyclub Dalfsen e.o.

Anouk van Berkum, clubkampioen van de ponyclub Dalfsen e.o.

DALFSEN – Afgelopen zondag, stond er bij de ponyclub Dalfsen e.o. het clubkampioenschap op de agenda. Op het mooie terrein “de Bellingeweer” waar de ponyclub wekelijks haar lessen heeft, gingen de leden met elkaar de strijd aan om de titel clubkampioen van de ponyclub Dalfsen te veroveren.

Na het nuttigen van een kop koffie, ging rond 11.30 uur de eerste deelnemer van start in de dressuurproef, welke werd gejureerd door Judith Roelofs, oud lid van de ponyclub Dalfsen, en tevens gediplomeerd jurylid bij de KNHS.

Nadat alle leden een dressuurproef aan de jury hadden laten zien, ging de strijd verder in het springparcours, welke was uitgezet door Johan Marsman, ook oud lid, en tevens de instructeur van de ponyclub Dalfsen e.o. Johan Marsman en Evelien Lindeboom ( trouwe vrijwilliger van de ponyclub) namen samen de beoordeling voor hun rekening.

Nadat alle punten opgeteld waren, kon de clubkampioen bekent gemaakt worden, door Rudy Borger, voorzitter van de ponyclub. Dit gebeurde nadat alle pony,s naar huis gebracht waren, onder het genot van een hapje en een drankje.

De titel clubkampioen 2013 is gegaan naar Anouk van Berkum met haar pony Zikkitou. Zij mogen zich een jaar lang clubkampioen noemen waarna zij, in september 2014, haar titel zal moeten verdedigen.

De leden van de Ponyclub Dalfsen e.o. lessen op de woensdagavond, in de zomermaanden op het mooie terrein van “de Bellingerweer” , en tijdens de wintermaanden binnen bij manege Gerner aan de Wagterveldweg te Dalfsen.

Heb jij een (verzorg) pony en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een vereniging, dan ben je van harte welkom om te komen kijken of zelfs een proefles mee te rijden. Meer informatie over de ponyclub Dalfsen e.o. kun je vinden op onze website http://www.pcdalfseneo.nl/ of telefonisch 0529-427495 / 0627126542.

Foto's 3
Anouk van Berkum, clubkampioen van de ponyclub Dalfsen e.o.
Anouk van Berkum, clubkampioen van de ponyclub Dalfsen e.o.
Artikel delen: