Blauwe Bogen Wandeltocht

Blauwe Bogen Wandeltocht

DALFSEN – Op zaterdag 21 september is voor de vierde keer de Blauwe Bogen wandeltocht georganiseerd door den Stichting Ontmoetingscentrum de Trefkoele en de Stichting Vrienden van de Imminkhoeve afd. Dalfsen. Het was prachtig wandelweer over de verschillende Landgoederen in Dalfsen. In de 30 km route liepen de deelnemers over de Mataram en den Aalshorst, de 20 km route ging ook rond op het landgoed Huize den Berg. De wandelaars waren daar heel blij mee en er werden veel foto’s genomen voor thuis.

Verder kregen alle deelnemers een heerlijke appel mee van de plaatselijke kruidenier in Dalfsen. Het was jammer dat er zoveel activiteiten waren op deze zaterdag, want de organisatie had iets meer deelnemers verwacht.

Alle deelnemers kregen bij terugkomst in de tijdelijke horecagelegenheid bij de Trefkoele een heerlijke beker soep en een presentje van de Imminkhoeve. De baten van deze wandeltocht en over 5, 10, 20 en 30 km vallen toe aan de Imminkhoeve.

Volgend jaar wordt de Blauwe Bogen wandeltocht gehouden op zaterdag 20 en zondag 21 september, over de afstanden 5, 10, 15, 20, 25 en 30 km. De foto’s zijn van Johan Bokma.

 

Foto's 3
Blauwe Bogen Wandeltocht
Blauwe Bogen Wandeltocht
Artikel delen: