Te weinig camperplek: ontdek je plekje

Te weinig camperplek: ontdek je plekje

DALFSEN – Sinds camping Starnbosch zich ook richt op campers, heeft hij continu te maken met te weinig camperplek. Dat is op zich niet zo’n probleem, want er is ook nog 8 ha. campingterrein waar er ook nog genoeg kunnen staan, want het tentkamperen gaat niet zo lang meer door dit jaar. Maar er is ontstellend veel animo voor camperaars om bij Starnbosch te staan. Het was schijnbaar nog een onontdekt gebied voor deze gasten. Ontdek je plekje zou ik zeggen.

Deze gasten hebben het zo naar hun zin daar, dat ze daar dan weer mooie  berichten op een forum van een campersite plaatsen. Dat wordt dan weer gelezen door anderen en zie het sneeuwbal effect. Soms staan ze in rijen voor de poort. En als je dan kijkt en leest wat gasten schrijven dan is dat ook geen wonder. Bijna iedereen geeft het cijfer negen. Hoe kan het dan ook anders. Ook het naastgelegen Het Boskamp heeft daar duidelijk profijt van. Want ze brengen zelfs de maaltijden tot op de camperplek. Of dat uniek is weet ik niet, maar de gasten vinden het wel leuk.

 

Nacht van de nacht

Ook doet camping Starnbosch samen met Het Boskamp mee aan de nacht van de nacht die weer op touw wordt gezet door de Gemeente Dalfsen. Dat niet alleen, Robbin, de eigenaar van deze camping heeft een heel leuk kampeerarrangement gemaakt, rondom deze nacht van de nacht. Bij toeval valt dat dit jaar samen met de herfstvakantie. Die hele week is er volop activiteiten, voor het hele gezin. Maar er is ook een weekendarrangement los te boeken zonder die vakantieweek. Kijk op de site van camping Starnbosch en reserveer een plekje. Dan hebt u zekerheid, met buitenlandvakanties heb je nu ook niet altijd zekerheid.

 

Foto's 5
Te weinig camperplek: ontdek je plekje
Te weinig camperplek: ontdek je plekje
Te weinig camperplek: ontdek je plekje
Te weinig camperplek: ontdek je plekje
Artikel delen: