Vieth haarmode al weer 12,5 jaar in Dalfsen

Vieth haarmode al weer 12,5 jaar in Dalfsen

DALFSEN – In oktober viert kapsalon Vieth haarmode haar 12,5 jarig bestaan in Dalfsen. Een moment om bij stil te staan en te vieren. De kapsalon van de gelijknamige eigenaar Paul Vieth bestond daarvoor al in Hardenberg, alwaar hij 30 jaar geleden dit bedrijf samen met zijn vrouw startte. Paul gaf naast de dagelijkse werkzaamheden in de kapsalon ook training aan gevorderde kappers op technische clubs en ook kapsalons huurden hem in om een hoger niveau te willen bereiken. Daarnaast heeft hij 17 jaar lang kappersexamens afgenomen op scholen door heel Nederland. In 2001 opende Vieth haarmode een vestiging in Dalfsen.

De zaak werd modern ingericht en vanaf de eerste dag was de leiding in handen van Monique Assen, die daarvoor al enige jaren bij Vieth haarmode in Hardenberg werkte. Medewerkers met ervaring werden aangenomen en twee van hen werken zelfs op dit moment nog steeds met vol enthousiasme. Dineke en Lilian vieren dus tegelijk met Vieth haarmode Dalfsen hun jubileum. Het team werd met de jaren uitgebreid met meerdere medewerkers die het vak aangeleerd kregen door Monique. Een bedrijfsleider die met passie en overgave de zaak aanstuurt en daarnaast ook de werksfeer optimaal houdt, zonder hier ogenschijnlijk moeite voor te moeten doen.

Inmiddels werken in Dalfsen 8 dames. Daarnaast ook de eigenaar Paul Vieth, die sinds een paar jaar vooral in de salon in Dalfsen meewerkt. Zijn ex-vrouw Julien heeft de zaak in Hardenberg overgenomen, zodat beide zaken sinds kort hun eigen beleid voeren. Vieth haarmode Dalfsen staat al jaren bekend als toonaangevend in het modische werk van knippen en kleuren. Iedere medewerker is daartoe goed opgeleid. Met veranderingen mee gaan is voor de kapsalon natuurlijk een must. Dit geldt niet alleen voor het vakwerk, maar ook voor het beleid van de onderneming zelf. Een voorbeeld hiervan is het online af kunnen spreken. Een handige service waar al veel gebruik van wordt gemaakt. Binnenkort kun je hier zelfs een APP voor downloaden.

Daarnaast is er een nieuwe specialisatie die te maken heeft met haar- en hoofdhuidproblemen. Hierbij kun je denken aan roos, eczeem, haaruitval, psoriasis en alopecia areata. Een op de drie mensen heeft een dergelijk probleem, waar in de praktijk te weinig aan gedaan wordt. Dermatologische producten zijn aangeschaft voor behandelingen in de salon en voor thuisgebruik. De medewerkers zijn hier in bijgeschoold en de eigenaar Paul Vieth heeft daarnaast ook de opleiding tot hoofdhuidtherapeut gevolgd. Binnenkort meer hierover.

Wie jarig is trakteert! Vanwege het 12,5 jarig jublieum geeft Vieth haarmode Dalfsen in de gehele maand oktober toepasselijk 12,5% korting op alle behandelingen. Wellicht een goede reden om als nieuwe klant kennis te maken met het enthousiaste team. Aan de huidige klanten ontleent de kapsalon haar bestaansrecht. Zij krijgen dan ook deze korting zelfs bóvenop de bestaande vaste-klanten-korting! Vieth haarmode werkt ’s morgens zonder afspraak en ’s middags op afspraak. Het team verwelkomt u graag aan de Prinsenstraat 5b. www.vieth.nl, tel.: 0529-430383

 

Foto's 3
Vieth haarmode al weer 12,5 jaar in Dalfsen
Vieth haarmode al weer 12,5 jaar in Dalfsen
Artikel delen: