Verbeteren verkeersveiligheid

DALFSEN – Een veilig Dalfsen is één van de belangrijkste doelen die de gemeente nastreeft. Om de verkeersveiligheid in de gemeente Dalfsen te verbeteren is de enquête verkeersbeleving 2013 opgesteld. Wij vragen om uw medewerking. In elke gemeente doen zich (verkeers)problemen voor, dus ook in onze gemeente. Als gemeente vragen wij u om met ons mee te denken. Om inzicht te krijgen in de problemen is er een verkeersveilighei dsenquête ontwikkeld. Door mee te werken aan de verkeersveiligheidsenquête op www.dalfsen.nl, kunt u kenbaar maken welke verkeerssituatie(s) u als inwoner van de gemeente Dalfsen als verkeersonveilig ervaart.Uw mening telt

Voor en met u willen wij de verkeersveiligheid in onze gemeente verbeteren. De enquêteresultaten worden voor zowel de gemeente Dalfsen als voor Veilig Verkeer Nederland Dalfsen beschikbaar. Op basis van deze resultaten vinden er gesprekken plaats. Met de uitkomsten worden onveilige locaties vanuit subjectief oogpunt bekeken om vervolgens te kijken of de situatie moet/kan worden aangepast.

Er is een mogelijkheid om een terugkoppeling van het onderzoek te ontvangen per e – mail. Training(en) Veilig Verkeer Nederland Dalfsen Om kennis en vaardigheden te ver beteren kunt u deelnemen aan één of meerdere trainingen . Tijdens de training(en) van Veilig Verkeer Nederland Dalfsen staat het verbeteren van uw kennis en vaardigheden centraal. Als u wilt deelnemen aan één of meerdere trainingen of meer informatie wenst te ontvangen , dan kunt u dit bi j het invullen van de enquête vermelden. De enquête kan worden ingevuld op de website, www.dalfsen.nl.

Artikel delen: