Overijsselse vrijwilligers prijs

Er kan weer gestemd worden voor de Overijsselse vrijwilligersprijs. Op www.ovp2013.nl kun je stemmen voor een vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie. In de gemeente Dalfsen staan er 3 mensen uit Lemelerveld en 2 uit Dalfsen op de nominatie. Lyoeke Nieman, Marcel Reimink, Diana Brok, Trudie Kramer en nog iemand.

Bij de organisaties zijn genomineerd, Historische Kring Dalfsen, St. Europa Kinderhulp Nieuwleusen, EHBO vereniging Hoonhorst-Dalfsen en Dalfsennet.nl

Allemaal mensen en organisaties die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden en dat zijn ze door deze nominatie.

Als Unicef vrijwilligers uit Lemelerveld willen wij toch even de aandacht vestigen op Diana Brok.

Diana is vrijwilligster in de Brugstede waar ze ’s avonds koffie schenkt en de bewoners gezelschap houdt. Tevens is ze al 10 jaar vrijwilliger voor Unicef waarvoor ze zomers op de markt en met name tegen het eind van het jaar bij de Unicef stand in de Coop supermarkt staat. Dit alles doet ze zonder op de voorgrond te treden en er toch maar naast haar fulltime baan bij doet. Een wel verdiende nominatie en een stem waard net als alle andere genomineerden.

Artikel delen: