Nieuwe shirtsponsor junioren van VV Hoonhorst en  Wijthmen

Nieuwe shirtsponsor junioren van VV Hoonhorst en Wijthmen

HOONHORST – WYTHMEN – Afgelopen zaterdag zijn er elftal foto’s gemaakt met onze nieuwe shirtsponsor van de junioren elftallen van VV Wijthmen en VV Hoonhorst, dit is Bergman Installatiewerken. Bergman installatiewerken zit in Dalfsen aan de Molenhoekweg 9. Het bedrijf is gestart in Heino door Eelco Bergman. Nu werken ze binnen het bedrijf met gespecialiseerd personeel en kunnen ze voor u alles aanleggen, onderhouden en repareren in uw woon- en werkomgeving met betrekking tot installatiewerken.

Wij willen Bergman installatiewerken heel hartelijk welkom heten als shirtsponsor van onze junioren voetbalteams van zowel Hoonhorst als Wijthmen. Voor het seizoen 2013- 2014 spelen de elftallen A1, C1, C2 onder Wijthmen-vlag” en spelen B1 en C3 onder de “Hoonhorst-vlag”..

Sponsoring is een belangrijke inkomstenbron voor kleine sportverenigingen als de onze die in toenemende mate worden geconfronteerd met lastenverhogingen. Beide verenigingen vinden we het belangrijk te onderstrepen dat sponsoring geen eenrichtingsverkeer moet zijn. Het is ons streven continuïteit van de sponsoring te waarborgen. Als vereniging zullen we de belangen van Bergman installatiewerken als sponsor zo goed mogelijk proberen te behartigen.

Met vriendelijke groet

De sponsorcommissies van VV Hoonhorst en vv Wijthmen

Wilt u  meer zien over het werk van Bergman, kijk dan zaterdagmorgen om 8.54 en maandag om 17.57 uur op TV oost.

 

Artikel delen: