Hoonhorst en Dalfsen, stem nu op Dalfsennet

HOONHORST – Provincie Overijssel zoekt de vrijwilliger van het jaar bij een persoon en een organisatie. Volop reden om nu weer uw stem uit te brengen op een organisatie en een persoon in Dalfsen. Mede door hulp van Dalfsennet heeft Hoonhorst heel wat stemmen gekregen uit Hoonhorst en Dalfsen en zeker ook door de inzet van de vele andere vrijwilligers..Vrijwilligers zijn in elke gemeenschap een onmisbare schakel, denkt u eens na hoe de vrijwilligers van Dalfsennet u dagelijks van alle nieuws uit de omgeving voorzien. Dagelijks tot wel 15000 bezoekers, dat haalt de regionale krant vaak niet eens. Gratis nieuws in uw huis door de vrijwilligers van Dalfsennet en met name Willy schrijver die elke avond en nacht de binnengekomen berichten verzameld en dit op de site plaatst. Naast zijn drukke baan in de horeca maakt hij daar gewoon tijd voor, vind het plezierig om nieuws eerder te brengen dan welke krant dan ook. Zelf gaat hij elke maandag met de fiets op pad om overal naar nieuws of leuke verhalen te zoeken en dat ligt voor het oprapen als je daar oog voor hebt.

Willy verdient jullie stem als vrijwilliger van het jaar 2013 en is daarvoor genomineerd. Maar ook het team van Dalfsennet, die telkens maar weer vrijwillig nieuws aanleveren, of het nu de sloop van het gemeentehuis of Trefkoele is, of het nu de molen Fakkert of Potstal is, U wordt op de hoogte gehouden. Zeker ook als er ergens calamiteiten zijn een ongeval of brand of een feestelijke gebeurtenis of sportuitslagen, of natuurfoto’s, u vindt het allemaal op Dalfsennet, door diverse vrijwilligers aangeleverd.

U kunt stemmen op organisatie van het jaar 2013 en op vrijwilliger van het jaar 2013 voor de Overijsselse vrijwilligersprijs 2013

Stem op www.ovp2013.nl

 

Stem nu

Ingezonden door een trouwe kijker uit Hoonhorst

Artikel delen: