Medium Tour finale op CSI Salland valt in Duitse handen

Springruiter Tim Hoster uit Duitsland, een bekend gezicht op de internationale concoursen in Nederland, heeft zaterdagavond de Medium Tour finale op CSI Salland in Mariënheem gewonnen. Zijn hengst Lertevangs Colier (v. Carano) sprong drie omlopen foutloos en gaf iedereen in de barrage het nakijken.Het was Jeroen Broek uit Veeningen die de meeste weerstand bood en met Dollar Girl (v. Metall) tweede werd in deze Veldhuis Media Prijs op 1.40m niveau. Gerco Schröder startte een nieuw talent en werd vierde met deze negenjarige Zamora (v. Quasimodo Z).

 

Voor een Twentse zege zorgde Robert Vos uit Wierden door ‘s middags met Armagedon (v. Solitaire) de Heineken Prijs op 1.30m niveau te winnen. In de 1.20m finale om de Harry’s Horse Prijs werd Wesley Mulder tweede met For a Dream, achter de Duitser Christian Hess.

 

De 1.30m finale om de Beaphara Prijs viel eveneens in buitenlandse handen. Alberto Michan Halbinger uit Mexico won, gevolgd door Megan Jansen uit De Steeg met Voirrellinde JJ (v. Orame Z).

 

Zondag is de laatste wedstrijddag, met om 15.00 uur de Roelofsen Grote Prijs van Salland op 1.45m niveau. Entree is 12,50 euro. www.csisalland.nl

 

 

 

Artikel delen: