USV pakt punt tegen Vroomshoop

NIEUWLEUSEN – USV was uiteindelijk het meest tevreden met de 1-1 tegen het hooggeklasseerde Sportlust Vroomshoop. De gasten waren voortdurend dreigend, maar wisten het verschil niet te maken.

In de eerste helft was het duel vrijwel in balans. Na een half uur leek Sportlust Vroomshoop door te drukken. Maar juist op dat moment wist Frank Kuiper, na goed voorbereidend werk van Rick Timmerman, doelman Ton Uitzetter te kloppen met een schuiver in de verre hoek (1-0). Vlak voor rust kwamen de gasten uit Vroomshoop langszij. Na een vlot lopende combinatie klopte Tim Spoor doelman Damian Scholten in de korte hoek.

 

Direct na rust leek de rentree van USV spits Ron Meijerink extra glans te krijgen, maar zijn inzet ging rakelings over. Daarna had Sportlust Vroomshoop het meeste speldaandeel, maar kwam goed weg toen Rick Timmerman op knappe wijze Frank Kuiper in stelling bracht. Doelman Ton Uitzetter reageerde fantastisch op de kopbal en wist zo een zekere treffer te voorkomen. In de spannende slotfase kwam USV steeds meer onder druk te staan. De razendsnelle Tim Spoor bleef een plaag voor de defensie van USV, maar had in de sterk spelende Kevin Mosterd een tegenstander die van geen wijken wist. Zondag heeft USV een vrije dag vanwege het oneven aantal ploegen in de vijfde klasse I.

 

Artikel delen: