Werkzaamheden traject Zwolle – Emmen: geen treinen!

DALFSEN –  Het wordt nu pas bekend gemaakt morgenavond geen treinen: Arriva zet bussen in op 15, 16 en 17 oktober: Vanwege werkzaamheden aan het spoor is er dinsdag 15 oktober tot en met donderdag 17 oktober vanaf 21.00 uur geen treinverkeer mogelijk tussen Zwolle en Emmen. Arriva zet bussen in. Afhankelijk van de bestemming moeten reizigers rekening houden met 30 tot 60 minuten langere reistijd.

De vertrektijden van de bussen zijn vooraf te raadplegen via de website arriva.nl of telefonisch op te vragen via 0900 – 9292 (€ 0,70 p.m.).

Geldig vervoerbewijs

Reizigers hebben een geldig vervoerbewijs nodig om gebruik te maken van de bussen. Dit kan een papieren treinkaartje zijn of een OV-chipkaart waarmee is ingecheckt op het betreffende treinstation.

Langere reistijd

De busreis duurt, afhankelijk van de bestemming, 30 tot 60 minuten langer dan de reguliere treinreis. Arriva kan bestaande aansluitingen niet garanderen.

Fietsen en reizigers met een functiebeperking

Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk een fiets mee te nemen. Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen, wordt geadviseerd hun reis vooraf bij Arriva kenbaar te maken via 0900 – 202 20 22 (€ 0,10 p.m.). Arriva zorgt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi.

Artikel delen: