Gedoe op het plein! Absoluut geslaagd

LEMELERVELD – “Ben jij die creatieve held, kom dan naar de workshops in Lemelerveld”. Daar hebben veel jeugdige talenten op 2 november gehoor aan gegeven. Het was een gezellig drukte op het Kroonplein en de kinderen hebben zich zichtbaar vermaakt. Emmelie Luiken, SMON welzijn en de organiserende Muziekvereniging Polyhymnia kijken zeer tevreden terug op deze activiteit, welke in het teken stond van de Week van de Amateurkunst (WAK).Na de opening om 15.00 uur is er volop gedanst bij de majorettes van Polyhymnia en ge-hip-hopped bij Emmelie Luiken en haar dansgroep. De fanfare quiz veel in de smaak bij de jeugd en de trommels van het slagwerk bleken een goed afreageer middel. Ook de graffiti workshop was zeer gewild bij de jeugdige creatieveilingen.

Het weer was toelaatbaar en bleek voor de bezoekertjes geen reden om binnen te blijven. Echte bikkels dus!! Tijdens de finale, welke werd ingeleid door de slagwerkgroep van Polyhymnia, gaven de majorettes, fanfare (inclusief zangeres) en de dansgroep van Emmelie zich nog eenmaal ten beste. Vervolgens was het tijd voor de kinderen om hun langverwachte diploma en traktatie in ontvangst nemen. Met een diploma en een zak snoep in de pocket ging de jeugd door een heuse erehaag van de muzikanten en danseressen weer huiswaarts.

Het succes van deze eerste editie van Gedoe op het plein! is voor de vereniging een goede reden om een tweede editie zeker niet uit te sluiten. Polyhymnia wil iedereen die heeft geholpen om deze workshops mogelijk te maken hartelijk bedanken, maar natuurlijk de deelnemende jeugd een groot compliment geven voor hun creatieve inbreng deze middag. Bedankt en tot een volgende keer!

 

Artikel delen: