Polyhymnia wast uw auto……..

Polyhymnia wast uw auto……..

LEMELERVELD – Na een geslaagde versie van Gedoe op het plein! maakt muziekvereniging Polyhymnia zich op voor de carwash op vrijdagavond 15 november, eveneens op het Kroonplein. De majorettes van de vereniging wassen uw auto en dat de fanfare en de slagwerkgroep zullen u door middel van een live optreden muzikaal vermaken. Hierbij kunt u genieten van een kopje koffie of kopje thee en zal de gezelligheid u tegemoet komen.Het wassen van uw auto kost €5,- en vanaf aanstaande vrijdag 8 november kunt bij Coop Neppelenbroek een kaartje met 50% korting bemachtigen , waardoor het wassen van uw auto voor maar €2,50 mogelijk is. U ontvangt het kortingskaartje als u voor €25,- of meer aan boodschappen besteed bij Coop Neppelenbroek. Dit kaartje kunt u vervolgens op vrijdagavond 15 november inleveren bij de Carwash van Polyhymnia. Vanaf 18.00 uur staan de dames van de majorettes klaar om uw auto blinkend schoon te maken.

 

Muziekvereniging Polyhymnia heeft geïnvesteerd in haar jeugdopleiding en is trots op het feit dat dit momenteel door vakdocenten wordt verzorgd. Daarnaast wil de vereniging meer (ludieke) activiteiten organiseren waarbij de lemelerveldse bevolking betrokken kan worden. Gedoe op het plein! is in de in deze eerste opzet geslaagd. De Carwash kent meer een ludieke opzet, waarbij gezelligheid en financiële middelen voor de vereniging van belang zijn. Met deze middelen kan de vereniging voldoen aan een professionele opleiding en heeft het de mogelijkheid om leuke activiteiten voor de lemelerveldse bevolking op te tuigen.

Polhymnia is daarom blij met de samenwerking met Coop Neppelenbroek en ziet uit naar een geslaagde Carwash. Ga dus voor deze uitzonderlijk goedkope maar oh zo gezellige Carwash op vrijdagavond 15 november naar het Kroonplein. Het dient meerdere doelen. Niet alleen uw auto wordt blinkend schoon, maar u steunt muziekvereniging Polyhymnia in het organiseren van leuke activiteiten en een gedegen jeugdopleiding. Graag tot dan!!

 

 

 

Artikel delen: