Energiemarkt in Lemelerveld

DALFSEN – LEMELERVELD – Op zaterdag 16 november tussen 11.00 uur en 16.00 uur kunnen inwoners met alle vragen over isoleren, energiebesparing en duurzame energie terecht op de Energiemarkt. Deze wordt gehouden in het oude pand van Fashion Today op het Kroonplein.

Energiemarkt

Duurzaam (T)huis bezoekt de Energiemarkt met de Energiebus, waar men terecht kan met alle vragen over Duurzaam (T)huis en de diverse subsidieregelingen. Vanuit Lemelerveld zijn Installatiebedrijf Hulsman, bouwbedrijf Te Kiefte, Combidak Lemelerveld, Archetex Architecten en Lenferink schilders- en afbouwbedrijf aanwezig. Zij kunnen alles vertellen over duurzaam verbouwen en duurzame energie. Zo wordt de werking van zonnepanelen, warmtepompen en diverse isolatiematerialen gedemonstreerd en kan men terecht voor informatie en advies over na-isoleren van dak, vloer en spouw en verbouwen en renoveren van woningen.

Speciale acties

De bedrijven op de Energiemarkt hebben diverse interessante acties op 16 november. Zo ontvangen inwoners korting op diverse producten van Installatiebedrijf Hulsman en heeft Lenferink schilders- en afbouwbedrijf een actie met een winterwaardebon. Ook kan er op 16 november een adviesgesprek van Duurzaam (T)huis aangevraagd worden voor slechts € 75,- in plaats van € 225,-. En als overgegaan wordt tot het uitvoeren van het advies, dan betaalt de gemeente de laatste € 75,- terug. Bovendien verloot de gemeente 5 waardebonnen t.w.v. € 200,- die te besteden zijn bij de deelnemende bedrijven.

Tot € 900,- subsidie op isolatie

Inwoners van de gemeente Dalfsen kunnen gebruik maken van de Overijsselse Duurzaamheidspremie. De Duurzaamheidspremie kan oplopen tot wel € 900,-. In de Energiebus is te vinden hoe inwoners deze regelingen kunnen aanvragen.

Voor meer informatie over Duurzaam (T)huis kunt u kijken op www.duurzaamdsz.nl.

Artikel delen: