Wat hangt mie noe an de pette, de Pizzarette?

Wat hangt mie noe an de pette, de Pizzarette?

DALFSEN – Als ze bij Het Boskamp niet wat nieuws weten te bedenken, dan is het niet goed. Eerder dit jaar kwamen er al nieuwe activiteiten: het goudzeven en onlangs zijn de spooktochten opgestart, wat overigens een enorm succes is geworden.

En nu gaan ze ook nog eens beginnen met de Pizzarette.

Wat is dat nu weer, zal u denken. Vergelijk het idee een beetje met fondue of met gourmetten. U zit gezellig met z’n vieren aan tafel en per 4 personen krijgt u in dit geval een pizzaoven op tafel. Nu mag u zelf aan de slag, dus ook lekker een beetje klooien.

Deeg moet worden uitgerold naar een dikte waarvan u dunkt: dit is een mooie dikte.

Er is een vorm bij die precies de juiste grootte maakt van uw pizza. Het moet natuurlijk wel in die oven passen. Vervolgens staan er allerlei ingrediënten op tafel waarmee u uw eigen minipizza mee kan gaan beleggen. Dat varieert van sausjes, olie, salami, verschillende kaassoorten (die lekker smelten), olijven, vissoorten, champignons, spekjes noem maar op. U maakt zelf de minipizza’s met de ingrediënten die u zelf lekker vindt. Zie ze zo maar eens te kopen.

 

Vervolgens gaat het dat oventje in en dan heeft u op dat moment alle tijd om gezellig met uw tafelgenoten bij te kletsen met verhalen en die hoeven niet eens altijd waar te zijn, als het maar leuk klinkt. Reken er op dat jullie zo de avond of middag wel door komen. Ook leuk om dit te gaan doen in plaats van een sinterklaasavond.

 

Hoe gaan we dat doen: U wordt ontvangen met een glas prosecco (prosecco is de naam van een Italiaanse mousserende wijn) of een glas fris. Vervolgens gaan jullie aan de slag met de Pizarette, waar we van uit gaan dat je daar zo’n anderhalf á twee uur mee zal gaan vermaken.

Als jullie er aan toe zijn (niet eerder), wordt er Italiaans ijs met slagroom geserveerd en dan mag u nog afsluiten met een kop cappuccino of een glas latte macchiato. (Een latte macchiato is een koffiedrank die bestaat uit laagjes van melk en espresso). En hier hebben ze dan, van bovenstaande, een prijs voor bedacht van € 22,50 p.p., en kinderen (onder de 15 jaar) weer voor half geld. Bij het Boskamp hebben ze voor 24 personen aan oventjes. Nou, wat let u? Natuurlijk kunt u dit weer prachtig combineren met een van de ontzettend veel aangeboden activiteiten. Gewoon doen dus!

 

Foto's 2
Wat hangt mie noe an de pette, de Pizzarette?
Artikel delen: