ChristenUnie is klaar voor verkiezing 2014

DALFSEN – Luco Nijkamp unaniem lijsttrekker van de ChristenUnie. Afgelopen donderdagavond heeft de ChristenUnie de kandidatenlijst voor de gemeenteraad unaniem vastgesteld. Het vertrouwde team bestaande uit Rietje Lassche, Anne Nijburg en als aanvoerder Luco Nijkamp staan weer bovenaan de lijst. De leden hebben uitgesproken dat dit team de afgelopen vier jaar zich dienstbaar en daadkrachtig heeft opgesteld om het beleid in de prachtige gemeente Dalfsen mee vorm te geven.De ChristenUnie Dalfsen hecht er aan om deze lijn ook de komende vier jaar door te zetten en ook daarmee te gaan voor duurzaamheid.

Maar ook is uitgesproken dat de ChristenUnie gaat voor meer. Er is een kandidatenlijst opgesteld uit veertien kandidaten. Het is een mooie mix tussen ervaren en minderervaren, man en vrouw, en de verschillende dorpen uit onze gemeente zijn goed vertegenwoordigd.

Op de eervolle veertiende plaats heeft de huidige wethouder Evert Goldsteen plaats genomen. Evert heeft 8 jaar als wethouder van de gemeente Dalfsen en in de laatste periode in een bijzondere constructie voor de gemeente Dalfsen en voor de ChristenUnie veel betekend. De ChristenUnie is trots dat Evert de partij ook bij zijn afscheid maximaal wil supporten door als lijstduwer betrokken te blijven en daarmee zijn brede ervaring ook op de achtergrond de komende jaren wil inzetten.

Naast de lijst heeft de ChristenUnie de contouren van het verkiezingsprogramma gepresenteerd. Met een groot deel van de achterban is gesproken over de politieke items van de gemeente Dalfsen. Vele ervaringsdeskundigen hebben hun inbreng gegeven. Dit gaat resulteren in een actueel verkiezingsprogramma die begin december 2013 zal worden gepresenteerd.

U zult de komende tijd meer van de ChristenUnie Dalfsen horen.

 

Artikel delen: