“Lemelerveldse ATB d’huzes”

“Lemelerveldse ATB d’huzes”

LEMELERVELD _ Op zondag 1 december 2013 organiseert team Sukerbiet een “Lemelerveldse ATB d’huzes”. Team Sukerbiet is een stichting, zoals de meesten al wel zullen weten, die door het organiseren van sportieve activiteiten geld inzamelt voor goede doelen. Volgend jaar juni doen de 32 leden van Team Sukerbiet mee aan Alpe d’Huzes.

Wil jij als ATB ‘er of met een veldfiets ook meedoen aan een tocht voor bikkels, doe dan zondag 1 december mee aan de Lemelerveldse ATB d ‘huzes. Dit houdt in dat je op 1 dag 6 keer de ATB route op de Lemelerberg aflegt. Is het zes keer fietsen van deze route voor jou nu niet haalbaar maar wil jij toch de uitdaging aangaan om op 1 dag zo vaak mogelijk deze route te fietsen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Dit alles met als doel om namens Team Sukerbiet het KWF te steunen. En zo de ziekte kanker te verbannen als dodelijke ziekte.

De start is bij de Oude dijk 1a in Dalmsholte en de kosten zijn € 10,-, voor kinderen tot 16 jaar € 5,-. Er kan gestart worden tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Als aandenken krijg je een stuurbordje met daarop het aantal afgelegde rondjes.

Het deelnemen aan dit evenement is geheel op eigen risico.

 

Artikel delen: