Clubfestival Zoom Out

HEINO – Op 25 november 2013 houdt ZoomOut haar Clubfestival. Voor de 6e keer alweer! De opdracht is om een film van maximaal 10 minuten te maken. Het onderwerp is vrij. Vele soorten films zijn de revue al gepasseerd in die afgelopen vijf jaar. Van vakantiefilm tot Streetlive in Raalte. Van een film met een havik in de hoofdrol tot een mooie reportage over de zorgboerderij Zuz&Zo.Een 3-koppige jury beoordeelt op die avond het aanbod en bepaalt de uiteindelijke winnaar.  Die wint de Alfons Slag trofee, genoemd naar de helaas veel te vroeg overleden, eerste secretaris van de club.  Het eerste jaar won Bernard Hondeveld de trofee met een film over een mooie plaatselijke tuin. Het jaar daarop voorzitter Jan de Mink met een film over Wijhe vol eigen herinneringen. Daarna won Anneke de Jong drie jaar achtereen de trofee met respectievelijk een film over vogels in haar tuin, een vakantiefilm ( Bretagne ) en vorig jaar een film over zweefvliegen.

Het is een ongeschreven wet dat men na drie keer winst de trofee mag behouden. Ook schrijft die wet voor dat men een nieuwe trofee levert voor het volgende festival en tijdens dat festival buiten mededinging meedoet.

We zijn benieuwd naar de onderwerpen die de leden dit jaar hebben geïnspireerd tot het maken van een boeiende film. Wie het festival wil bijwonen is van harte welkom op:

Maandagavond 25 november
Aanvang 19.30 uur
Sporthal Hoogerheyne
Brinkweg 50
Heino

Artikel delen: