Het is zo weer zo ver

Het is zo weer zo ver

DALFSEN – Als Sinterklaas in de nacht van 5 op 6 december is vertrokken naar Spanje, dat zal daarna op 6 december de verkoop weer beginnen van kerstbomen. En echte kerstbomen haal je uit het bos. Zo is er bij partycentrum Het Boskamp ook weer een verkooppunt. Deze verkoop punt wordt door de uitbater van het Boskamp gratis ter beschikking gesteld aan de boom verkopers. Deze verkoop van de bomen is voor een goed doel. De (geringe) winst op gaat naar een plaatselijke sportvereniging.

Dus komt 6 december vanaf 11.00 uur , koppel uw aanhanger aan, neem een net mee en haal de bomen, ook voor je buren en (schoon) ouders.  Vergeet niet per  5 zijn ze altijd voordeliger dan per stuk. De prijzen zijn ook dit jaar weer gunstig, is het niet voor de koper, dan wel voor de verkoper.

Sinds Landgoed den Aalshorst is gestopt met het verkopen van kerstbomen is er toch een mogelijkheid gebleven om in een sfeervol gebied een kerstboom te bemachtigen. Het Boskamp heeft deze mogelijkheid opgepakt omdat dit een stuk belevenis is voor veel mensen en vooral voor de kinderen. Het is leuker een boom gevoelsmatig uit een bos te halen dan gewoon ergens anders. Kerstsfeer moet rustig worden opgebouwd. Een dergelijk boom halen kan je combineren met een boswandeling, met heerlijk warme chocolade, knetterde vuurkorven en glühwein en ouwehoeren natuurlijk met de verkopers, want die staan daar puur voor de lol. U hoeft geen honderden meters te sjouwen met uw bomen, u kan praktisch naast uw kerstboom de auto met aanhanger parkeren.

 

Foto's 2
Het is zo weer zo ver
Artikel delen: