Volop activiteiten Team Sukerbiet!

Volop activiteiten Team Sukerbiet!

Eind van dit jaar en begin 2014 organiseert Team Sukerbiet 3 activiteiten op de Lemelerberg. Op 1 december de ATB d’HuZes, wat inhoud dat er op 1 dag 6 keer de atb route op de Lemelerberg moet worden afgelegd. Uiteraard zijn ook diegene welkom die met het volbrengen van twee of drie rondes een persoonlijke prestatie leveren. Kijk op de site www.teamsukerbiet.nl voor de details van dit evenement.

Op 22 december zal er een kerstwandeling georganiseerd worden voor jong en oud, ook deze vindt plaats op en rondom de Lemelerberg. Er zullen twee routes uitgezet worden die een verschillende lengte hebben. Hou ook voor deze activiteit de site van Team Sukerbiet in de gaten.

En als laatste zal er op 15 februari 2014 een Sukerbietenloop Lemelerberg zijn van 25 kilometer welke start en finisht in Lemelerveld bij het sportpark en verder over de Lemelerberg zal gaan. Ook voor deze activiteit kunt u te zijner tijd alle details op de site van Team Sukerbiet vinden.

Natuurlijk is er voor deze activiteiten toestemming gevraagd aan het Landschap Overijssel die de Lemelerberg beheert en onderhoud. Met terreinbeheerder Hans Dijkstra is het prima te overleggen, hij was heel positief over deze activiteiten en verleende dan ook zijn medewerking.

Deze activiteiten worden door Team Sukerbiet voor een zo breed mogelijk publiek georganiseerd om geld in te zamelen voor het KWF. Over ongeveer 190 dagen zullen de 32 leden van Team Sukerbiet mee doen aan de Alpe d’HuZes. Op deze manier willen ze een bijdrage leveren om kanker geen dodelijke ziekte meer te laten zijn, want iedereen verdient een morgen. Voor Team Sukerbiet is er maar 1 motto en wel “opgeven is geen optie”. Hou de site van team Sukerbiet in de gaten en draag een steentje bij.

 

Artikel delen: