Ilse Volkerink met Wise Guy wint de begeerde TwenteCup

Ilse Volkerink met Wise Guy wint de begeerde TwenteCup

DALFSEN – Zaterdagavond 30 november heeft Ilse Volkerink uit Dalfsen met haar 5 jarige pony Wise Guy in de finale van de TwenteCup dressuur zeer goed gepresteerd! Vooraf aan deze Finale heeft er een dressuurcompetitie plaatst gevonden in Twente. Deze competitie bestond uit 3 wedstrijden welke gehouden zijn in Wierden, Rijssen en Denekamp. De competitie werd met glans gewonnen door Ilse door een derde en tweemaal een eerste prijs te behalen. Ze was hiermee al competitiewinnaar en mocht in Denekamp een mooie deken in ontvangst nemen en een startbewijs voor de finale in Rijssen.

In de finale komen alle finalisten vanaf de B dressuur tot en met de Z2 dressuur aan de start en worden beoordeeld door 2 juryleden, in totaal 14 combinaties. Ilse kwam met haar pony Wise Guy in de L1dressuur cat. D aan start. Ze liet een geweldige proef zien zonder fouten. De proef werd bijzonder gewaardeerd door de juryleden en het publiek. Uiteindelijk behaalde ze de geweldige hoge scores van 224 en 218 punten en liet ze alle andere combinaties achter haar!

Ilse werd de winnares in de finale en mocht de zeer mooie wisselbeker opnieuw mee naar Dalfsen terug nemen. Deze wisselbeker werd namelijk vorig jaar door Ilse’s zus Tessa gewonnen met dezelfde pony Wise Guy.

Foto's 2
Ilse Volkerink met Wise Guy wint de begeerde TwenteCup
Artikel delen: