SV Dalfsen huldigt leden tijdens ledenvergadering

SV Dalfsen huldigt leden tijdens ledenvergadering

DALFSEN – Afgelopen dinsdag hield SV Dalfsen haar najaars- ledenvergadering. Voorzitter Jos Ramaker opende de vergadering met een korte terugblik op het afgelopen seizoen. Naast alle sportieve hoogtepunten kende de vereniging een aantal aansprekende wapenfeiten. Zo werden recentelijk de kleedkamers van binnen grondig opgeknapt en het eindresultaat mag er zijn. Binnenkort wordt een start gemaakt met de buitenkant van de accommodatie en worden er twee nieuwe kleedkamers bijgebouwd.Vervolgens werd het woord gegeven aan oud voorzitter Homme Siebenga. In een persoonlijke speech met veel gevoel voor humor en historie werd lid van verdienste Chris Halfman geprezen voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Aansluitend werd aan de vergadering toestemming gevraagd om Chris Halfman te promoveren tot Erelid van SV Dalfsen. De aanwezigen stemden met het voorstel in en onder een luid applaus volgende de bloemen en oorkonde.

Ook de drie aanwezige ereleden Gerard, Herman en Jan Grobbee werden door de voorzitter naar voren geroepen. De drie Grobbee-tjes zijn leden van het eerste uur en samen ruim 150 jaar lid van de vereniging. Voor dit heugelijke feit ontvingen zij uit handen van de voorzitter bloemen en een oorkonde.

Tot slot werd bestuurslid Jan Bosch door het bestuur voorgedragen tot lid van verdienste. Het beheer en onderhoud van de kleedkamers en materialen is zijn passie. Met een grote groep vrijwilligers wordt hier nagenoeg elke dag invulling aan gegeven. Ook Jan Bosch mocht uit handen van de voorzitter een bos bloemen en een oorkonde in ontvangst nemen.

 

Foto's 3
SV Dalfsen huldigt leden tijdens ledenvergadering
SV Dalfsen huldigt leden tijdens ledenvergadering
Artikel delen: