Luc van de Vegt schiet Dalfsen naar volle winst 1-3 in Haarle!

DALFSEN – Het beloofde vooraf al een spannend duel te worden op het sportpark de “Pastoorsmoat” in Haarle. Voor Dalfsen was de aansluiting met de top zeer belangrijk, maar ook Haarle bleef kijken naar de top van de ranglijst. Dalfsen begon goed en in de 1e minuut was het al raak op naam van Sjoerd Klarenbeek, na een goede voorzet van Werner Snel, maakte hij de 1-0 met een strak schot volgens het boekje.Haarle begon zich te verzetten tegen de achterstand en maakte in de 25e gelijk op naam van Eli Nijhuis, de 1-1. Voor rust nog enkele kansen van Dalfser zijde, maar zonder succes. Maar ook Haarle was in de 36e minuut nog een keer zeer gevaarlijk, maar het doelpunt bleef uit.

De ruststand was 1-1 en na de thee kwam Dalfsen fris uit de kleedkamer, de combinaties werden goed opgezet en Wouter Middelveen kreeg meer grip op het spel. De dreiging werd groter en na 7 minuten in de tweede helft scoorde Wouter Middelveen met een strak schot, de 1-2 voor Dalfsen. Een prima doelpunt met goed collectief en technisch voetbal voorafgaand in deze fase van de wedstrijd en met name goed voorwerk van Sjoerd Klarenbeek. Haarle probeerde de achterstand nog recht te trekken, maar in de tweede helft kreeg het weinig echte kansen. In de slotfase kwam Luc van der Vegt met volle winst “drie punter” , hij maakte beheerst de 1-3 voor Dalfsen. Volgende week speelt Dalfsen thuis tegen RDC Deventer, de wedstrijdbal wordt aangeboden door Laarmans Koeriersbedrijf uit Oudleusen en de wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark Gerner..(ingezonden door Jos)