De Wraak van Salland zoekt muzikanten

De Wraak van Salland zoekt muzikanten

Vanaf 1 februari wordt de muzikale kroegentocht ‘de Wraak van Salland’ georganiseerd op tien verschillende locaties met partners als Stöppelhaene Stone Rock, Pedro Pico Pop en Salland Centraal. Op dit moment is de organisatie op zoek naar muzikanten die mee willen doen, inschrijven kan nog tot 4 januari.

Voorwaarden voor inschrijven is dat de band een duidelijke binding heeft met Salland (in dit geval: regio Zwolle, Deventer, Raalte, Olst/Wijhe, Hellendoorn, Dalfsen en Ommen). Leeftijd of stijl muziek is geen voorwaarde, bands moeten wel een set kunnen spelen van minimaal 20 minuten.

Na 4 januari wordt er een speelschema gemaakt waarbij in totaal 24 bands langs 10 locaties in Salland zullen strijden voor een plek in de finale.

 

Sponsor een prijzenpakket

De organisatie van de Wraak van Salland is op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om een prijzenpakket te sponsoren. Iedere avond is er een winnaar ‘de beste band van de avond’ welke we naar huis willen sturen met een leuke prijs. Het prijzenpakket mag uiteenlopend zijn, en alles is welkom. Het beschikbaar stellen van een prijs kan gedaan worden in ruil voor promotie op onder meer de website www.dewraakvansalland.nl

 

 

Foto 1
Artikel delen: