Hands-Up eindejaarstoernooi 2013

Hands-Up eindejaarstoernooi 2013

DALFSEN – Vrijdag 27 december 2013 heeft de recreatieve volleybalvereniging Hands-Up uit Dalfsen haar jaarlijkse eindejaarstoernooi gehouden. Plaats van handeling was traditiegetrouw de Trefkoele waar ’s avonds in totaal 20 teams aantraden voor de sportieve strijd. Het aantal teams was iets lager dan voorgaande jaren vanwege de beperkte ruimte in de Trefkoele. Dit kon de vreugde en het spelplezier echter niet bederven. Om 19.15 werd het startschot gegeven waarna de strijd in 4 poules los barstte.

 

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, kon de stand worden opgemaakt en dat leverde 4 winnaars op. In poule A waren de “Vuurpijlen” de sterkste. In de B-poule was dat het “Groen Flash Team”. Zij mogen volgend jaar hun kunsten vertonen in de sterke A-poule. Winnaar van de C-poule is het combinatieteam Bevers/Dalvo geworden. Daarmee verzekeren zij zich voor volgend jaar een plek in de B-poule. En in poule D was team “Berkum” de sterkste en ging er met de wisselbeker vandoor.

Het was een geslaagde, sportieve, maar bovenal een gezellige avond.

Ook zin om te volleyballen?

Een nieuw jaar is voor velen een moment van goede voornemens. Meer bewegen en een gezondere levensstijl wordt dan vaak genoemd. Misschien is volleybal dan wel een goed idee.

Volleybalverenging Hands-Up speelt recreatief en koppelt gezelligheid aan sportiviteit. Hands-Up speelt elke maandagavond in de Trefkoele te Dalfsen.

Dus, als u uw goede voornemens in daden wilt omzetten en u bent ouder dan 21 jaar dan bent u van harte welkom om eens een keertje mee te doen. We starten altijd om 21.00 uur en gaan dan door tot 22.30 uur. Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de Henk van Marle (0529-434778). Een mailtje sturen kan ook naar handsupdalfsen@hotmail.com.

Namens het bestuur van Hands-Up

Henk van Marle

 

Foto's 2
Hands-Up eindejaarstoernooi 2013
Artikel delen: