Geboren Dalfsenaar Bart Bergman doet prima zaken op Bonaire

Geboren Dalfsenaar Bart Bergman doet prima zaken op Bonaire

DALFSEN – We zitten al een paar jaar achter Bart Bergman (zoon van Roelf van de cafetaria) aan te vissen om eens een berichtje te schrijven voor Dalfsennet. Want de Dalfser Hollanders zijn wel heel erg benieuwd hoe het met Bart en zijn vrouw Martha gaat. We hebben al een gedreigd om de vechtbrug op te trekken als hij van plan is naar Dalfsen te komen. Geen enkele dreiging helpt. Ook geen wonder, die lui zijn knetterdruk daar op het eiland. Bart heeft daar o.a. een drukkerij met de naam Flamingo Communications. Daar was hij al druk mee, maar hij heeft er nog een taak bij gekregen daar:

Bart Bergman zegt “naast het traditionele drukwerk dat Flamingo Communications al meer dan 20 jaar op een uitstekende wijze doet, zal per 2014 vele nieuwe diensten en producten door Flamingo Express Dutch Caribbean worden aangeboden. Wij beginnen o.a. met een zeer moderne “Drukwerkservice”. U kunt dan on-line uw drukwerk aan ons sturen en indien gewenst, kunnen we na het afdrukken, meteen adresseren en laten bezorgen. Dus een complete en snelle service via de combinatie van drukkerij en postkantoor”.

KRALENDIJK – De verwachtingen van de inwoners en ondernemers van Bonaire, Sint Eustatius en Saba over de postbezorging worden meegenomen in de uitvoeringsplannen van Flamingo Express Dutch Caribbean (FEDC).

Flamingo Communications heeft de postconcessie gekregen voor de postbezorging op de BES-eilanden vanaf 1 januari 2014. Onder de naam Flamingo Express gaat het bedrijf de postdienstverlening zorgen. De concessie is voor tien jaar met een optie voor verlenging van drie jaar.

Ze hebben nog veel meer om handen daar:

Ze verhuren appartementen, lees hier eerder geplaatst bericht daar over. Verder hebben ze ook nog een auto verhuur bedrijf. Druk Druk Druk dus. Maar ze hebben ons beloofd eens een berichtje te doen.

Artikel delen: