Winter kamperen bij Starnbosch

Winter kamperen bij Starnbosch

Toiletgebouw nu ook verwarmd in de winter.

 DALFSEN – Vanaf vandaag 6 februari is het achterste toiletgebouw bij camping Starnbosch ook voorzien van verwarming. Morgen komen al weer de eerste gasten van het nieuwe jaar. Waarom ook niet? Dit toiletgebouw is helemaal gerenoveerd. Vorig jaar is er al een nieuw geïsoleerd dak op gekomen. Het is toen opgeleverd een dag voor de Hemelvaartvakantie en door de drukte zijn toen alle werkzaamheden voor het winterhard maken, welke nog gedaan moest worden, tijdelijk stilgelegd.

Het is dus mogelijk om vanaf heden ook te komen winter kamperen. Even uitwaaien of struinen in de bossen en dan lekker in de caravan of camper opwarmen of lekker warm douchen.

En zou er nog sneeuw komen, kunt u hier langlaufen op mooie routes door het bos. Deze zijn te huur bij de buurman, Restaurant Het Boskamp. En geniet dan ook van huisgemaakte wintergerechten zo als de overheerlijke snert of balkenbrij. Starnbosch, in het groenste dorp van Nederland, ook in winterse tijden. Kijk hier nog even hoe mooi het daar is in de winter.

Artikel delen: