Live muziek a.s. Zondagmiddag

Live muziek a.s. Zondagmiddag

DALFSEN – STERREBOS – 23 februari is er weer gezellige muziek bij Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen aan de Sterrebosweg. Die middag zullen om 15.00 uur Hans en Anne komen spelen. ( Invernizzi) Ze geven nu al aan: Het lijkt ons geweldig om te doen!

(Anne gaat volgende dag op vakantie, maar ze heeft toegezegd te komen die middag om met haar vader mee te doen.) Hans heeft meer dan repertoire genoeg om eventueel alleen te spelen als one-man-band) Maar dat is nu dus niet aan de orde.

Kijk maar eens op www.invernizzi.tk en luister naar hun nummers.

Dit duo bestaat uit een zeer ervaren zanger/gitarist en zijn geweldig zingende dochter. Het repertoire bestaat uit honderden songs: sixtiesmuziek, maar ook jazz, latin, fifties, seventies, Nederlandstalige liedjes en standards. In de duo- en triobezetting komen vele hits van zangeressen en bandjes, die nu ‘hot’ zijn, voorbij: liedjes van Anouk, Trijntje Oosterhuis, KT Tunstall, Colbie Caillat, Leaf, Ilse de Lange, Norah Jones, etc. Dit muzikale gezelschap levert altijd dé ideale muzikale bijdrage voor als het echt super moet zijn. Het motto: het is beschaafd en gezellig, het swingt maar het is nimmer overheersend.

Ook deze keer betaalt u geen entree. We gaan weer met de pet rond. Omdat we weten dat het hele goede muziek is, zijn we er ook van overtuigd dat u royaal zal geven. Dus we verwachten u 23 febr. om 15.00 uur bij Het Boskamp. En als u rond 18.00 uur daar wil gaan eten, dan komt dat mooi uit, want rond 17.00 uur zal de muziek stoppen. Noteer het alvast in je agenda.

Zo komen we wel heel gezellig deze winter door!

 

Artikel delen: