Concertje super geslaagd

Concertje super geslaagd

DALFSEN – STERREBOS – Het concertje gistermiddag gegeven door Hans en dochter Anne bij Het Boskamp was super geslaagd. Heerlijke nummers werden er gespeeld en gezongen dot dit duo. Hans: Anne en ik hebben vandaag met veel plezier gespeeld en aan de enthousiaste reacties af te lezen geldt ook voor publiek en personeel dat het heeft genoten. We komen graag nog eens spelen. En nog eens zo’n concertje op de zondagmiddag, daar zeggen we geen nee tegen. Een menig voetje ging van de vloer deze middag.Een volgend optreden van live muziek aldaar zal zijn zondag 16 maart. Ook weer om 15.00 uur. Ook dan hoeft u geen entree te betalen. Die middag staat er een 5 mans band voor u te spelen. THE OLD TIMES SKIFFLERS ! Zij maken SKIFFLE muziek. En meer… Het is een groep die hun roots hebben in de zestiger jaren. Zij nemen de toeschouwers mee terug naar het tijdperk van de skiffle muziek. Het programma “SKIFFLE AND MORE” is een semi-akoestisch muziekprogramma dat een boeking meer dan waard is.

De OLD TIMES SKIFFLERS laten de oude tijden van skiffle muziek weer herleven. Eind vijftiger begin zestiger jaren vierde deze muziekvorm hoogtij. De Beatles zijn zelf ooit als skiffle groep begonnen, genaamd the Quarrymen. Skiffle muziek is ongecompliceerd, feestelijk, vrolijk en heel ritmisch. De muziek is internationaal met nummers in het Engels, maar ook in het Nederlands. Engeland is de bakermat van de skiffle muziek, maar ook in landen als Duitsland en Nederland was de muziek zeer geliefd.

Skiffle muziek wordt beïnvloed door Ierse muziek, country, folk en blues. U wordt van harte uitgenodigd en de toegang is weer gratis. Maarrrr… ook nu betaalt u geen entree, wel gaat de pet weer rond. Als u vindt dat de muziek goed hun best doet, gaat u royaal geven natuurlijk. Alleen dan kunnen zij overleven. De voetjes mogen van de vloer, die kan u daarna tijdens een maaltijd weer rustig op de grond plaatsen. Het optreden zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Dus noteer alvast 16 maart aanvang 15.00 uur. Kom op tied, want het wul der nog al vol won!

Klik hier voor wat indruk over hun muziek, ze echt spelen knettergoed!

Ze hebben daar het komende periode en seizoen nog veel meer in petto daar.

 

Artikel delen: