“Paasvuur 2014″ zondag 20 april

HOONHORST – Op eerste Paasdag – dit jaar op zondag 20 april – zal weer het traditionele paasvuur ontstoken worden. Een jaarlijkse happening waar vele dorpsgenoten en belangstellenden uit de wijde omgeving bij aanwezig zijn. De locatie is aan de Marsweg, direct ten noorden van de Marswetering op het land van de familie Neplenbroek.

We hopen op prima weersomstandigheden en een aangename temperatuur zodat het voor iedereen prettig vertoeven is en er volop genoten kan worden van deze oergezellige traditie. Welbekend wordt dit gebeuren sinds jaar en dag door “Jeugdsoos Hoonhorst” georganiseerd, gesteund door tal van vrijwilligers, bedrijven, betrokkenen en natuurlijk de vele bezoekers. De organisatie wijst graag op de mogelijkheid een vrije gift te doen ter bijdrage aan de organisatiekosten.

Het bestuur dankt een ieder voor diens onmisbare bijdrage, in welke vorm dan ook.

Het ontsteken zal op eerste Paasdag om 20.30 uur plaatsvinden voorafgegaan door de fakkeloptocht die om 19.30 start vanuit de kerk. Deze prachtige fakkeloptocht levert al jaren een onmisbare bijdrage aan het karakter van dit traditionele evenement.

Graag zien we u allen weer opnieuw tijdens dit prachtige gebeuren.

 

Bestuur Jeugdsoos Hoonhorst

 

 

 

Artikel delen: