De grootste schik in barre tijden : live muziek

De grootste schik in barre tijden : live muziek

DALFSEN – Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen gaat er voor zorgen dat u als bezoeker de grootste schik gaat beleven in barre tijden. Op zondag 16 maart is er een live optreden van THE OLD TIMES SKIFFLERS ! Zij maken SKIFFLE muziek. En meer… Het is een groep van 5 mannen die hun roots hebben in de zestiger jaren. Zij nemen de toeschouwers mee terug naar het tijdperk van de skiffle muziek. Het programma “SKIFFLE AND MORE” is een semi-akoestisch muziekprogramma dat een boeking meer dan waard is.

De OLD TIMES SKIFFLERS laten de oude tijden van skiffle muziek weer herleven. Eind vijftiger begin zestiger jaren vierde deze muziekvorm hoogtij. De Beatles zijn zelf ooit als skiffle groep begonnen, genaamd the Quarrymen. Skiffle muziek is ongecompliceerd, feestelijk, vrolijk en heel ritmisch. De muziek is internationaal met nummers in het Engels, maar ook in het Nederlands. Engeland is de bakermat van de skiffle muziek, maar ook in landen als Duitsland en Nederland was de muziek zeer geliefd.

Skiffle muziek wordt beïnvloed door Ierse muziek, country, folk en blues. U wordt van harte uitgenodigd en de toegang is weer gratis. Maarrrr… ook nu betaalt u geen entree, wel gaat de pet weer rond. Als u vindt dat de muziek goed hun best doet, gaat u royaal geven natuurlijk. Alleen dan kunnen zij overleven. De voetjes mogen van de vloer, die kan u daarna tijdens een maaltijd weer rustig op de grond plaatsen. Het optreden zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Dus noteer alvast 16 maart aanvang 14.45 uur. Kom op tied, want het wul der nog al vol won!

 

 

Artikel delen: