Lieve mensen, Allereerst meld ik dat Six terecht is!

Lieve mensen, Allereerst meld ik dat Six terecht is!

DALFSEN – HOONHORST – EMMEN – MARSHOEK – DE HORTE -Na 2 dagen zoeken moest ik huiswaarts om het weekend te werken maar elke minuut die weg tikte s`nachts, gaf me het idee dat ik hem in de steek liet als ik niet terug zou gaan. Dat gaf de doorslag dus ben ik vrijdag ochtend, met een lieve vriendin en haar honden waar Six erg gek op is, terug gegaan om te zoeken.

We hebben de hele dag gewandeld door de Horte, van de Zwarteweg langs het schooltje, rechtsaf door het natuurgebied, linksaf door het prachtige bos terug naar het Emmer schooltje en weer naar mijn bus die ik mocht parkeren bij Meneer Schuurman en de hele dag geen Six gezien.

De moed zonk ons wel een beetje in de schoenen maar had met Bianca afgesproken als dit niets opleverde, we aan de Zuidelijke Vechtdijk zouden gaan staan met de bus, de schuifdeur op een kier, hondenmand buiten en iets heel lekkers op de bank.

Dit had ik in de nacht bedacht en zag daarbij ook zijn snuitje in de deur.

Hoop doet leven en met heel veel schietgebedjes zijn wij, met 5 honden, nog een eind de Vechtdijk afgelopen met opkomende schemering.

Veel geroepen, honden laten blaffen maar weer niets.

Er spookt dan van alles door je hoofd. Mensen die vertelden hoe hij de Poppenallee overstak, het spoor en als je daar staat en ziet hoeveel verkeer er langs komt, gruwelijk.

Uiteindelijk zijn we teruggelopen naar de bus waar het leek of de deur iets dicht gerold was en het leek ook of ik een witte vlek in de kleine opening zag.

Toen ik Puck losmaakte en zei dat ie moest gaan kijken of Six in de bus zat, ging de deur een eindje open en kwam hij er ECHT uit!

U begrijpt dat we toen slappe knietjes kregen en beide + honden verschrikkelijk gehuild hebben van geluk.

Hij vloog in mijn armen en heeft zo gehuild van blijdschap, verdriet, pijn maar zo gelukkig dat hij ons zag!

Ik zie nu wel dat Six te lang bij ons in de opvang heeft gezeten om nog ergens geplaatst te worden. Wij gaan hem zelf adopteren en zullen heel goed voor hem zorgen, daar kunt u van op aan!

Heel veel dank voor alle mooie woorden, steun en medeleven, helpen zoeken, iedereen die vroeg of ik hem al had, de mevrouw met de Dalmatiër die elke dag het bos doorzocht, de vader met kinderen die rondjes fietsten, en zelfs een touw bij zich hadden want als….Hartverwarmend!

Maar bovenal wil ik iemand bedanken voor Zijn Steun, Hij heeft mijn gebeden gehoord en mijn liefde terug laten komen.

Mijn dank is groot.

En aan Bob en Kathelijn die Six geadopteerd hadden, fijn dat we elkaar leerden kennen, fijn dat het zo mocht aflopen en mochten jullie in de toekomst toch een jonge pup van Stichting Ìdemo willen adopteren dan horen we dit graag!

Lieve groet, Marijke Klein.

Dag Willy,

Ik kon het niet korten hoor.

Vind dat de mensen ook wel recht hadden op het hele verhaal. Zo vaak hoor je dingen met een nare afloop maar dit was met recht een happy ending! Six ligt nu gewassen, gelukkig en heel diep in slaap op zijn plekje en ik ben heel dankbaar dat hij er weer is. Dank voor jullie mooie systeem Dalfsennet.nl, waar heel veel mensen naar kijken want dat heb ik afgelopen dagen wel gehoord!

Ga wel kijken of het er op staat hoor!

Lieve groet, Marijke Klein.

Beste Marijke, fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor uw complimenten. Wij als vrijwilligers van Dalfsennet hebben u heel graag geholpen, dat geldt ook voor andere mensen: als u denkt dat Dalfsennet zou kunnen helpen met iets dergelijks? Trek in ieder geval aan de bel. Je weet maar nooit. Daar zijn we voor.

 

 

Artikel delen: