Afscheid en jubilarissen Boule 88

Afscheid en jubilarissen Boule 88

DALFSEN – Jeu de Boules-Vereniging “Boule’88” Dalfsen neemt afscheid van bestuurslid en huldigt haar jubilarissen. Jeu de Boules-Vereniging “Boule’88” Dalfsen heeft maandag 10 maart in de Algemene Leden Vergadering (ALV) afscheid genomen van Gerrit van der Kolk na 20 jaar bestuurdersschap.

Gerrit trad, bijna gelijktijdig met zijn lidmaatschap, aan als secretaris van de vereniging. Vorig jaar heeft hij het secretariaat al overgedragen, maar bleef nog wel aan als algemeen bestuurslid. Echter 20 jaar is een hele mooie periode, “het is goed geweest”, vindt Gerrit.

 

Gerrit heeft veel voor de vereniging gedaan.

Mede doordat hij zich nooit aan een computer wilde wagen. Hij werkte alles achter de typemachine uit, ging daarmee naar het kopieerapparaat om alles te vermenigvuldigen, om vervolgens de “Infobulletins” op de fiets bij iedereen persoonlijk aan huis te bezorgen. Chapeau !

Trouwens, Gerrit heeft zich deze winter een Ipad aangeschaft en volgt daarvoor een cursus. “Je bent toch eigenlijk nooit te oud om te leren”, aldus Gerrit. Gerrit kreeg , als waardering, door de leden een prachtig boeket en een lekkere fles wijn aangeboden. Ook nu weer waren er leden die hun 25-jarig-lidmaatschap mogen vieren.

Onder deze jubilarissen was ook het oudste lid van de vereniging: mevrouw Jeanet Stegeman. Jeanet Stegeman mocht reeds haar 93e verjaardag vieren ! Tot vorig jaar was zij nog regelmatig op de jeu de boule-baan te vinden, maar dat gaat inmiddels niet meer zo als zij dat wel zou willen. Jeanet gaf aan met plezier ondersteunend lid te willen blijven en graag op de hoogte wil blijven en meegenieten van het wel en wee van de vereniging !

Van de 5 jubilarissen waren er 3 op de ALV aanwezig: Jeanet Stegeman, Henk Simonse en Loek Verhoeven. Zij kregen van de voorzitter, Jan van der Luit, de hartelijke felicitaties en een klein aandenken met het bijbehorende bloemetje aangeboden. Bij de andere 2 jubilarissen, Mieke Kok en Lubby van Lubek, zullen de bloemetjes thuisbezorgd worden. Na afloop van de ALV werd er getoost op deze feestelijke gebeurtenissen !

 

 

 

Foto's 2
Afscheid en jubilarissen Boule 88
Artikel delen: