ChristenUnie kandidaat wethouder: Jan Sjirk Rodenboog

DALFSEN – De ChristenUnie in Dalfsen schuift Jan Sjirk Rodenboog (41 jaar) naar voren als kandidaat wethouder. Mocht na de verkiezingen zich de mogelijkheid voor doen om ook in het college bestuurlijke verantwoordelijkheid te dragen dan is de ChristenUnie hierop voorbereid.

Politiek met passie

De in de provincie Groningen geboren Rodenboog is vanaf zijn jonge jaren politiek betrokken geweest. Hij heeft er voor gekozen eerst brede ervaring op te doen in het bedrijfsleven: zakelijke en financiële dienstverlening. Recent heeft hij zijn bedrijf verkocht en wil zijn energie en kennis met overtuiging inzetten voor de lokale politiek en het bestuur in de gemeente Dalfsen. Jan Sjirk Rodenboog is momenteel campagneleider voor de ChristenUnie en staat op de vierde plek op de kandidatenlijst.

Jan Sjirk Rodenboog

Dalfsen financieel gezond

De gemeente Dalfsen is een financieel gezonde gemeente, ondanks de magere economische jaren. Voor de bewoners betekent dit lage woonlasten. De bestuurlijke verantwoordelijkheid voor de gemeentelijke portemonnee is de afgelopen decennia vrijwel continu door een wethouder van de ChristenUnie (of voorheen GPV) ingevuld. We hebben de ambitie om die lijn voort te zetten. We hopen dat de verkiezingsuitslag dit ook mogelijk maakt.

Met vriendelijke groet,

Luco Nijkamp, fractievoorzitter & lijsttrekker ChristenUnie Dalfsen

Voor nadere informatie

l.nijkamp@dalfsen.nl

lm@nijkamp21.

Artikel delen: