Nieuwe schoonheidspraktijk in Dalfsen gevestigd

Nieuwe schoonheidspraktijk in Dalfsen gevestigd

DALFSEN – Aan de rand van de Gernermarke, aan de Molenaarses is sinds kort de schoonheidspraktijk “ Mooi Bij Daniëlle “ gevestigd. De mooie Daniëlle Kragt is sinds 1996 gediplomeerd schoonheidsspecialiste, daarnaast is zij ook visagiste en manicure. In 2001 heeft zij zich gespecialiseerd als Dr. Hauschka therapeute.Toen wij daar vanmiddag waren, vertelde Daniëlle dat ze al jaren de gedachte had om een eigen schoonheidssalon te beginnen, omdat deze aan haar eigen eisen moest voldoen is er bij de bouw van de woning rekening gehouden met een aparte ruimte naast de woning, waar de schoonheidspraktijk nu gevestigd is. Ze heeft overigens wel een mooie naam bedacht voor haar praktijk.

 

Spectaculaire openingsaanbieding, speciaal voor  de lezers van Dalfsennet. die kunnen gebruik maken van de openingsaanbiedingen van “Mooi Bij Daniëlle “zoals een kennismakingsbehandeling voor € 19,95 met gratis producten.

 

Dr. Hauschka Cosmetica, uit de natuur voor de mens. De huid staat bloot aan verschillende uit- en inwendige invloeden. Als gevolg hiervan kunnen er reacties optreden zoals droogheid, gebrek aan vocht of de aanmaak van teveel vet, maar ook vroegtijdige veroudering. In de visie van Dr. Hauschka Cosmetica worden deze veranderde huidbeelden in de huid gezien als dynamische beelden, zonder dat er een indeling gemaakt wordt in huidtypes. De huid wordt benaderd als orgaan waarvan de lichaamsfunctie wordt gestimuleerd en de huid in balans wordt gebracht.

Onze huid heeft haar eigen ritmes: zo worden bijvoorbeeld in 28 dagen alle cellen van de bovenste huidlaag vernieuwd. Ook gedraagt uw huid zich overdag anders dan ‘s nachts. De cosmetica van Dr. Hauschka ondersteunt deze ritmes en stabiliseert de eigen activiteit van de huid. De eerste proefpersonen van Dalfsennet hebben al een behandeling ondergaan: je kent ze haast niet weer!

 

Schoonheidspraktijk Mooi Bij Daniëlle is te vinden aan de Molenaarses 7, Dalfsen | 0529-769044 | info@mooibijdanielle.nl | www.mooibijdanielle.nl

 

Foto's 3
Nieuwe schoonheidspraktijk in Dalfsen gevestigd
Nieuwe schoonheidspraktijk in Dalfsen gevestigd
Artikel delen: