Auto te water; twee inzittenden zwaargewond

Auto te water; twee inzittenden zwaargewond

ROUVEEN –  – Op de Stadsweg vond in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 maart een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaats. Een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak te water. Twee inzittenden raakten daarbij zwaargewond.

Omstreeks middernacht kreeg de meldkamer bericht over een voertuig te water. Ter plaatse lag een personenauto op zijn kop in de vaart. Politie en brandweer wisten twee inzittenden uit de auto te halen. Voor hen werd het mobiel medisch team (traumahelikopter) opgeroepen. Beide slachtoffers waren niet aanspreekbaar en zijn in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een duikteam van de brandweer heeft nog enige tijd gezocht naar mogelijk andere slachtoffers, maar die werden niet aangetroffen.

 

Over de identiteit van de slachtoffers en de aanleiding van het ongeval is op dit moment niets te melden. De politie is nog volop bezig met bergingswerkzaamheden en onderzoek naar de toedracht. In verband met deze werkzaamheden zal de Stadsweg tussen Rouveen en Hasselt nog zeker enige uren deels afgesloten zijn.

Hier de melding van klokslag 0.000 uur

00:00:33

 

PRIO 1 ONGEVAL VOERTUIG TE WATER : RECHTERENSWEG : STADSWEG  ROUVEEN

 

 

 

Artikel delen: