Activiteitenclub “De Kei “ in Nieuwleusen.

NIEUWLEUSEN – Op 2 april a.s. start er een nieuwe activiteiten groep bij de SMON Welzijn in Nieuwleusen; De Kei! “De Kei” is opgezet voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8, met een diagnose op het gebied van Adhd, ASS of Gilles de La tourette en is een initiatief van 2 moeders, die beiden kinderen hebben met een beperking. Dit initiatief wordt ondersteund door SMON Welzijn in Nieuwleusen, die zorg draagt voor de locatie en professionele begeleiding.”

Voor deze kinderen is het deelnemen aan reguliere clubs / activiteiten niet altijd haalbaar, al is er wel de behoefte om ook een leuke middag te beleven buiten school!

En dat is wat “de Kei” wil realiseren! Een leuke middag waarin de kinderen volledig zichzelf kunnen en mogen zijn, waarbij de activiteiten en de groepsgrootte afgestemd is op deze groep en waar er veel aandacht is voor wat het kind kan, wil en welke talenten wij kunnen helpen ontwikkelen.

Het programma aanbod varieert van koken en bakken tot aan schilderen of een leuke sportieve activiteit. Met het aanbod en de invulling hiervan is er goed gekeken wat past bij deze doelgroep.

Tijdens de middag wordt er gewerkt met pictogrammen, is er ruimte voor het nemen van eventuele medicatie en een rust moment als dit nodig is. Tevens is er voor de ouders een vast aanspreek punt binnen “de Kei” waar ze met hun vragen terecht kunnen.

De activiteiten worden 1 x per 2 weken georganiseerd van 15:00 – 16:30 uur bij SMON Welzijn aan de Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen. De kosten voor deelname aan de Kei zijn € 5,- per maand. Hiervoor kunnen de kinderen meedoen aan alle activiteiten die “de Kei” aanbiedt.

Heb jij zin in om ook bij “de Kei” te komen, dan zien wij jou graag op 2 april a.s om 15:00 uur!!

Je kunt je aanmelden via www.smon.nl

Ouders die graag eerst nog meer informatie willen kunnen contact opnemen met:

Ingrid Groen : 06-34422007/j.j.groen@kpnmail.nl of

Sandra Westerik : 0529-480176/s.westerik@kpnmail.nl

 

Artikel delen: