Hoe is het met Anneke uut Hoonhorst?

Hoe is het met Anneke uut Hoonhorst?

HOONHORST – Vandaag waren we even op de koffie bij Anneke Nijdam. Ze is een startende gastouder in Hoonhorst, welke ze onlangs opende. Dalfsennet heeft daar toen een stukje over geplaatst en we zijn eigenlijk best wel benieuwd hoe het haar daar afgaat. Gelijk bij aankomst voelen we de huislijke sfeer hier hangen, ga zitten, dan zet ik koffie vertelt Anneke Nijdam, haar meisjes achternaam is Bolt. Na de koffie laat ze even haar verbouwde ruimte zien .In een verbouwde kindvriendelijke ingerichte ruimte is er voor de kinderen een prettige speel- en leefomgeving. Hier kunnen de kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo rustig ontwikkelen. Ze woont in een kindvriendelijke omgeving in de Weitjes, vlakbij een dierenweide ( geen dierentuin hoor! Red.) en daarnaast ligt een prachtig aangrenzende speelweide Je ruikt de Hoonhorster natuur.

Anneke geeft aan alle eisen te voldoen die hier aan gesteld worden en dat zijn er nog al wat, maar zegt ze, dat geeft niet, dat geeft ook nog eens een waarborg van kwaliteit. Maar eigenlijk gaat het gewoon hartstikke goed en het loopt lekker.

Zit je helemaal vol met de opvang? Nou het wisselt, maar op dit moment nu je het toch vraagt, is er wel weer wat plek. Kunnen mensen die daar belang bij hebben je hier over bellen? Ja hoor, geen probleem. Dan zet ik even je tel. nummer er bij en ik begrijp dat je zelfs een website hebt. Ook die zullen we er bij zetten. Leuk dat jullie zo langs komen. Eigenlijk kijk ik ook elke dag naar jullie site. Dat doen jullie heel goed volgens mij, want iedereen praat daar over. Door doen! Anneke, dank voor de lekkere koffie en veel succes met je opvang, hier  wat gegevens voor belangstellenden:

Anneke Nijdam-Bolt
de Weitjes 43
7722LG Hoonhorst
Tel: 06 – 518 26 591
www.4kids.nl/opvangmarkt.a

Artikel delen: