De Bevers pakken de koppositie

LEMELERVELD – Afgelopen zaterdag speelden De Bevers D1 in Lemelerveld tegen nummer acht HSC uit Hierden, een lastige tegenstander, want de dames van De Bevers wonnen met de hakken over de sloot met 2-3 de uitwedstrijd in Hierden. Om aansluiting aan koploper Olhaco te houden en in het wedstrijdritme te blijven, hebben we vorige week zaterdag een nuttig oefenpotje tegen Kangaroe D1 gespeeld.

De trainingen waren deze week zoals we graag zien, we waren dus uitstekend voorbereid om de doelstelling van 4-0 winnen gisteren waar te maken.

Tijdens de warming-up straalde het willen winnen er vanaf bij De Bevers. Het team uit Lemelerveld domineerde met overtuiging in de 1e set het spel, bij de stand 12-11 sloegen De Bevers het beslissende gat van zeven punten en stond er in een mum van tijd 25-18 op het scorebord.

In de 2e set herstelden de Hierdense dames zich en gooiden het op een andere boeg, de serve druk werd door HSC opgevoerd en De Bevers konden het tempo van de 1e set helaas niet meer spelen. Midden in deze set herstelden De Bevers zich door uitstekende aanvallen van Jolien Wesselink en Sanne Mars, tevens stond het blok en de verdediging zeer stabiel en kreeg het team uit Hierden geen poot meer aan grond, de winst van 25-21 voor De Bevers was dan ook dik verdiend.

De 3e set en 4e set benutten de dames uit Lemelerveld het opgebouwde zelfvertrouwen uit de winst in de sets en de 2-0 voorsprong. HSC werd op alle fronten overtroeft door het team van De Bevers, de 4-0 winst was het verdiende en gewenste resultaat.

Deze wedstrijd werd wederom met volle tribunes met fanatieke supporters en in een uitstekende volleybal sfeer gespeeld, supporters nogmaals hartelijk dank hiervoor. Omdat koploper Olhaco met 3-2 van Veracles heeft verloren, pakken we met nog twee wedstrijden te spelen verdiend de koppositie, natuurlijk is het nu belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan en de laatste twee wedstrijden het niveau van gisteren vast te houden.