Paasvuur in Vilsteren

VILSTEREN – Op 20 april, Eerste Paasdag zal wederom te Vilsteren het traditionele paasvuur worden ontstoken. Om 20:30 zullen de leden van de scouting hun fakkels aansteken aan de Paaskaars uit de Willibrorduskerk. Hierna zullen de welpen, onder begeleiding van een trommelaar en gevolgd door alle belangstellenden in een korte fakkel- en lampionoptocht op weg gaan naar de paasbult aan het Stuwepad. Aangekomen bij de paasbult zal, na een korte toespraak, één van de scoutingleiding het startsein geven voor het ontsteken van het paasvuur.

Als het vuur hoog oplaait, kan iedereen zich, onder het genot van een drankje, warmen aan het paasvuur. Zo zal het evenals voorgaande jaren een gezellige bijeenkomst worden van vrienden, buren, kennissen en familie.

Bij het verlaten van het terrein wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een financiële bijdrage te leveren, welke bij de uitgang in een melkbus gedeponeerd kan worden. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede van het restauratiefonds van de Willibrorduskerk. Hierbij nodigen wij u van harte uit!

De Activiteitencommissie. (Voor het kerkgebouw kunnen kinderen een lampion kopen. De verkoop start om 19.45 uur. Gelieve parkeren naast de kerk.)

 

Artikel delen: