Vrijwilligerspunt en kortdurende hulpvragen

DALFSEN – Bij het Vrijwilligerspunt Dalfsen kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar vrijwilligerswerk. Ook organisaties kunnen zich inschrijven op de website van het Vrijwilligerspunt Dalfsen wanneer zij op zoek zijn naar vrijwilligers. Het Vrijwilligerspunt wil een ieder helpen bij het zoeken naar passend vrijwilligerswerk of een passende vrijwilliger.
Vaak zijn dit vacatures voor langere tijd.
U kunt zich nu ook aanmelden voor kortdurende hulpvragen. Hierbij gaat het om hulp aanbieden of hulp vragen. Misschien heeft u hulp nodig bij kleine klusjes in huis/tuin, vervoer naar het ziekenhuis of een activiteit, advies op een bepaald terrein, het uitlaten van de hond, etc. Of bent u iemand die wel eens kortdurend iets voor een ander zou willen betekenen. Ook hier kunnen wij u mee helpen. U kunt zich aanmelden op de website www.wehelpen.nl . Wanneer u het lastig vindt om een dergelijk account aan te maken staan wij graag ter beschikking om u wegwijs te maken.
Wilt u inlichtingen dan kunt u contact opnemen met Tineke Langbroek, medewerkster Vrijwilligerspunt Dalfsen, spreekuur dinsdagmiddag en donderdagmiddag in het Beatrixgebouw, Ruitenborghstraat 56 te Dalfsen, tel. Tijdens het spreekuur 088 8508118.

 

Artikel delen: