Onderwerpen in Onder de Loep 8 mei RTV Oost

Onderwerpen in Onder de Loep 8 mei RTV Oost

OVERIJSSEL – De onderstaande zaken worden donderdag 8 mei behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op deze website. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Wierden – Kostbare sieraden gestolen uit woning

In de nacht van zondag 23 februari op maandag 24 februari hebben inbrekers veel kostbare sieraden en tafelzilver gestolen uit een woning aan de Zeggertweg in Wierden. Twee inbrekers staan op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent ze, heeft in die periode (begin voorjaarsvakantie) bijzonderheden gezien of weet waar de kostbare sieraden zijn gebleven?

Haaksbergen, Borne – Inbraak bij Albert Heijn

Bij twee filialen van de Albert Heijn in Haaksbergen en Borne is het twee mannen gelukt om een grote hoeveelheid rookwaren te stelen door met een grote moker de glazen ruit aan de voorzijde in te slaan midden in de nacht. In Dedemsvaart bleef het bij een poging. De inbrekers staan op de bewakingsbeelden, dragen bivakmutsen en hebben opvallende tassen bij zich. Wie weet er meer over deze inbraken gepleegd op 15 en 16 april bij de AH’s?

Enschede, Lonneker – Diefstal kostbare postzegelverzameling

Het blijft een raadsel wie tussen 28 april 17.00 uur en 29 april 9.30 uur heeft ingebroken in de woning aan de Lonneker Molenweg in Lonneker/Enschede. Maar liefst 30 donkerblauwe/zwartkleurige postzegelalbums met inhoud werden gestolen. Het betroffen onder andere postzegels van de Britse Domion met een totale waarde van 25.000 euro. Wie weet meer over deze diefstal of weet waar de albums zijn gebleven?

Almelo – Winkeldief slaat caissière

Een onbekende man steelt bij de C1000 op woensdag 9 april een paar busjes deodorant. Toen hij werd aangesproken over de diefstal en niet wilde wachten op de politie werd de managressief. Hij sloeg een caissière in haar gezicht en rende de winkel uit. We hebben bewakingsbeelden van de man. Wie (her)kent hem.

02 Hengelo – Drie vrouwen stelen geld en pas uit woning

Door de zogenaamde ‘babbeltruc-methode’ lukt het drie vrouwen om de woning van een 91-jarige vrouw uit Hengelo binnen te komen. Ze stelen haar bankpas en 250 euro uit haar woning. De verdachte vrouwen staan op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent ze?

Artikel delen: