Carbagerun 2014

Carbagerun 2014

Wij zijn 4 vrienden die dit jaar besloten hebben om onze vakantie anders in te plannen als andere jaren. Dit jaar niet zomaar een week bruin braden aan het zwembad met onze cocktail in de hand. Nee dit jaar willen we iets avontuurlijks doen, iets unieks. Maar hoe krijgen we nou veel van de wereld te zien zonder een duur reisbureau te benaderen? Deze vraag werd beantwoord toen we hoorden van de carbagerun .

De carbagerun is een rondrit door Europa van vijf dagen, in een auto die niet meer mag kosten dan 500 euro. In deze vijf dagen wordt er meer dan 3000 km gereden en doorkruisen we Nederland, Duitsland, Tsjechie , Polen, Oekraine , Slowakije en Oostenrijk. Deze race gaat niet om snelheid sportief rijgedrag of elke andere vorm van onverantwoord rijgedrag. Het gaat om de opdrachten die wij onderweg moeten oplossen met onze handigheid en creativiteit die ons , zo is ons verteld, niet in de koude kleren gaan zitten. Met deze reis gaan wij een goed doel steunen. Het goede doel dat wij gaan steunen is het Make a Wish Foundation. Make a Wish vervult de wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Net zoals wij onze droom waarmaken, proberen wij met deze actie dit ook voor de kinderen van Make a Wish te realiseren.

Maar om deze geweldige ervaring waar te maken hebben wij wel een sponsor nodig om de bijkomende kosten te veroorloven. Ons oog is op jullie bedrijf gevallen en we wouden jullie dan ook benaderen voor een eventuele sponsoring.
Wat deze sponsoring voor u inhoud is veel media aandacht, van regionale tot landelijk niveau van oost naar west europa en weer terug. Wat hier nog bijkomt is dat wij op veel toeristische plekken komen en natuurlijk enorm opvallen door zowel toeristen uit verschillende landen als lokale inwoners. Wij zijn bereidt om zelfs onze complete auto in uw kleuren door Europa te sturen.
Wij zouden het zeer dankbaar zijn als jullie hier aan mee zouden willen werken.

Met vriendelijke groet,
De 4 vrienden,

We starten vanaf Ermerstrand in Drenthe, 1 jongen uit Dalfsen(Robbin van Lenthe) 2 uit Oudleusen (Rick kijk in de Vegte en ferry van Tolij) 1 jongen uit Ommen( Rutger Hage)

 

Meer info: robbin-lenthe@hotmail.com

Foto's 2
Carbagerun 2014
Artikel delen: