Normaal naar Dalfsen: HØKEN

Normaal naar Dalfsen: HØKEN

DALFSEN – 5 Juli is het zo ver. DE VOORVERKOOP IS GESTART !!! Koop nu alvast je kaarten voordelig in de online voorverkoop! Ga naar KAARTVERKOOP voor directe toegang tot onze Ticketshop.

P.S. WK voetballiefhebbers hoeven bij Normaal in Dalfsen niets te missen. De prestaties van Oranje zullen voorzover van toepassing op zaterdag 5 juli live te volgen zijn op groot formaat beeldscherm. Profiteer er van zolang het nog kan…

De geruchten gaan dat Normaal zo langzamerhand de veldtocht gaat afbouwen omdat Bennie Jolink het wat kalmer aan wil doen. Allemaal heel voorstelbaar maar NORMAAL DALFSEN staat gewoon op de agenda op ZATERDAG 5 juli 2014.
Dan worden als vanouds duizenden bezoekers verwacht bij de Supertent aan de Brinkweg voor het jaarlijkse spektakel onder het motto ‘Høken zoals het bedoeld is’ .
Het grootste tentoptreden van NORMAAL is een superfeest en daar gaan we gewoon mee door . Profiteer er van zolang het kan zullen we maar zeggen .
HØKEN ZOALS HET BEDOELD IS..
De online voorverkoop start zeer binnenkort
De organisatie van Normaal Dalfsen is als vanouds in handen van voetbalclub ASC ‘62 in samenwerking met LOC 7000 Events.

Zaterdag 5 juli 2014
NORMAAL DALFSEN, supertent aan de Brinkweg
Voorprogramma: t.b.a.
Terrein open 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur

Artikel delen: