Verschuiving evenement USV

NIEUWLEUSEN – Jubileumactiviteiten Supportersvereniging USV met parashow en helikoptervluchten verschoven naar zaterdag 17-5-2014. De voor afgelopen zaterdag geplande jubileumactiviteiten bij USV met parashow en helikoptervluchten hebben in verband met de slechte weersomstandigheden geen doorgang kunnen vinden.
Met het risico van slechte weersomstandigheden was uiteraard al rekening gehouden en alles wordt nu een weekje verschoven. Het evenement op het sportpark Hulsterlanden van USV zal nu plaatsvinden op zaterdag 17 mei. Ook dan is de aanvang van het evenement 13.30 uur.
Alle deelnemers aan zowel de helikoptervluchten als het parachutespringen zijn door de organisatie geïnformeerd. Voor de helikoptervluchten hebben zich bijna 70 personen ingeschreven (opgave hiervoor is nog mogelijk) en voor een parachute-sprong hebben zich het maximale aantal van maar liefst 30 liefhebbers opgegeven.
Bijkomende consequentie van de verschuiving is dat voor wat betreft het parachute-springen in enkele gevallen om uiteenlopende redenen ook de indeling van de vluchten gewijzigd moest worden. De parachutisten waarvoor een wijziging geldt zijn hierover door het bestuur van de Supportersvereniging schriftelijk geïnformeerd.

Voor het overige blijft het gehele programma intact. Dus ongeveer ieder half uur zal er een landing van drie zogenoemde tandems (een tandem bestaat uit een ervaren parachutist, die een deelnemer aan zich vastgekoppeld heeft) plaatsvinden en daar tussendoor de vele helikoptervluchten. De landing van de eerste drie tandems zal plaatsvinden om 14.00 uur en de landing van de laatste drie tandems staat gepland om 19.15 uur.
Hiernaast is er voor de kinderen een springkussen aanwezig en kunnen de kinderen zich laten schminken. Uiteraard is er een barbecue aanwezig en als extra service krijgen alle bezoekers een gratis kopje koffie door de Supportersvereniging USV aangeboden. Een tweede extra service voor de bezoekers is dat alles gefilmd wordt. De gefilmde beelden zullen rechtstreeks op een grote video-wall getoond worden. Kortom, het is zeer zeker de moeite waard om op 17 mei een bezoekje aan sportpark Hulsterlanden te brengen. Bovendien is de entree gratis.

 

 

Artikel delen: