Ditverzinjeniet.nl opent winkel in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Gadget-en cadeauwebshop Ditverzinjeniet.nl opent een fysieke winkel in Nieuwleusen. De webwinkel van Roelof Visscher en Rob Canter is de afgelopen jaren zo gegroeid dat het tijd is voor een nieuwe stap. “Ons huidige pand met kantoor en magazijn is te klein geworden, of Ditverzinjeniet.nl te groot,” zegt Canter. “Daarom hebben we besloten om te verhuizen naar een groter pand en om hier ook direct een fysieke winkel te openen.

Het pand is bijna zevenhonderd vierkante meter groot, we gaan het grootste deel gebruiken als magazijn. Aan de voorkant zit de winkel en ons kantoor.” Visscher vult aan: “We zijn er van overtuigd dat er voldoende ruimte is in Nieuwleusen voor een winkel met originele cadeaus en gadgets. Mensen zijn altijd op zoek naar leuke cadeaus, nu hoeven ze alleen maar onze winkel binnen te lopen.”
Ditverzinjeniet.nl werd zes jaar geleden opgericht door de Nieuwleusenaren. Het begon als een hobby, maar is inmiddels een goedlopend bedrijf met een assortiment van honderden originele cadeaus. Ook voor gadgets met een thema, zoals het WK, kan men terecht bij Ditverzinjeniet.
Daarnaast is het bedrijf ook actief op het gebied van B2B. Zakelijke klanten kunnen bij. De fysieke winkel van Ditverzinjeniet.nl is vanaf 16 juni open voor consumenten. Het adres van de winkel is Burgemeester Backxlaan 320.

Artikel delen: