Open dag Thuis Lemelerveld zaterdag 7 juni

Open dag Thuis Lemelerveld zaterdag 7 juni

LEMELERVELD – Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u met eigen ogen kunnen zien hoe Thuis er nu uitziet? Dan bent u aanstaande zaterdag 7 juni 2014 van 10.30 – 15.30 uur van harte welkom aan de Knuvendijk 1. Thuis opent dan de deuren voor belangstellenden. 28 mei Thuis Lemelerveld officieel geopend.

Onder toeziend oog van familie, vrienden, werknemers, vrijwilligers, buren en andere geïnteresseerden is Thuis Lemelerveld , een kleinschalige woonvorm met dagbesteding, op woensdag 28 mei officieel geopend. Arthur, Gerjan, Jonneke, Vincent en Wilco, de bewoners van Thuis, knipten samen met wethouder Maurits von Martels als de ‘burgemeester’ de lintjes door. Onder luid applaus liepen de bewoners over de rode loper en tussen de ballonnen door naar binnen. Met grote trots lieten de bewoners hun nieuwe huis zien. De initiatiefnemers van Thuis, Willem Veltmaat en Marijke Harink, bedankten op hun beurt de aanwezige mensen voor het vele werk en de ondersteuning die is verricht. Want zonder vrijwilligers was Thuis niet zo mooi als het nu is! Ondertussen maakten de leerlingen van de Zonnehof uit Raalte prachtige muziek op verschillende trommels. Dat maakte de feeststemming compleet.

Kunstwerk

Na de officiële opening werden de mensen verzocht naar buiten te gaan. Na mooie woorden van één van de ouders werd een prachtig kunstwerk onthuld. De creatie, een groot huis, omringd met 8 kleine huisjes in verbinding met 8 vliegers symboliseert de visie van Thuis. De vlieger staat voor vrolijkheid, leven, liefde , kleurrijk zijn, veiligheid en vrijheid. In het luchtruim heeft de vlieger alle ruimte om te gaan waar hij wil. De vlieger moet echter wel op een juiste manier aangestuurd worden en op tijd worden losgelaten.

De rest van de foto’s van de officiële opening zijn hier te bekijken

Artikel delen: