De Stuwzangers zondag naar Westerbork

De Stuwzangers zondag naar Westerbork

VILSTEREN – Komende zondag is het shantykoor ‘de Stuwzangers’ te horen en te zien tijdens het Shanty en dansfestival in Westerbork. Onlangs tijdens Dagje Mooi Vilsteren kwam men van ver om de Stuwzangers aan ‘het werk’ te zien! Vooral ook is er veel contact tussen koor en publiek en dat maken de optredens aantrekkelijk zo staat ook op de website: www.destuwzangers.nl

Het koor uit Vilsteren o.l.v. Flip Jonkman komt met drie sessies: 13.30 u. , 14.50 u. en 16.10 u. Er zijn vier podia in Westerbork. ‘De Stuwzangers’ werken hun programma af op het Van Weezelplein.
Op het programma staan natuurlijk het ‘Stuwzangerslied’ en verder onder meer ‘Roll Allabama Roll’, ‘The Rose of Allendale’, ‘Eine Insel aus Träumen geboren’. Te veel om op te noemen maar zeker aantrekkelijk repertoire en voor elk wat wils. Zelfs Jan Smit komt voorbij met ‘Als de Nacht verdwijnt’!
Het koor wordt begeleid door accordeons, gitaar en drums.
In de regio Salland/Vechtdal zijn de Stuwzangers ook regelmatig te horen. Zoals 25 juli tijdens de Blauwe Bogendagen in Dalfsen, vrijdagavond 6 augustus tijdens de Oud Hollandse Markt in Lemele en vrijdagmiddag 8 augustus tijdens de Feestweek in Lemelerveld. Op zaterdagmiddag 23 augustus is het koor de Stuwzangers ook uitgenodigd voor de Pompdagen in Heino.

Foto's 3
De Stuwzangers zondag naar Westerbork
De Stuwzangers zondag naar Westerbork
Artikel delen: