Éen dode en twee gewonden bij ernstig verkeersongeval

Éen dode en twee gewonden bij ernstig verkeersongeval

STAPHORST  – Op woensdag 23 juli heeft er rond 13.15 uur, op de kruising van de Gemeenteweg met de Draftkistweg een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden tussen een tractor en een auto. Een 3-jarig jongentje uit Heerjansdam is in kritieke toestand, per traumahelikopter, overgebracht naar het ziekenhuis. Waar het later is overleden.

Door nog onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen op de kruising van de Gemeenteweg met de Draftkistweg met elkaar in aanrijding. De 37-jarige bestuurster uit Heerjansdam, haar zoontje en een 23-jarige vrouw uit Ridderkerk raakten hierbij gewond. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd.

Het jongentje is in zeer kritieke toestand, per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De 37-jarige bestuurster en de 23-jarige bijrijder zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd.
Getuigenoproep

Het verkeersongevallenteam van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van het ongeval is de politie ook op zoek naar getuigen. Getuigen van het ernstige ongeval kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

Artikel delen: