De Stuwzangers treden zondag op in de Feesttent te Olst

De Stuwzangers treden zondag op in de Feesttent te Olst

VILSTEREN – OLST – Komende zondag is het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilstern te gast in Olst tinmdens het ‘Olster Feest’. Het koor verzorgt in de Feesttent aan de Kornet v. Limburgstirumstraat twee optredens van 45 minuten.

Diegene die van shanty en zeemansliederen houdt en ook van veel gezelligheid kan komende zondag terecht in Olst. Op uitnodiging zal daar optreden het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilstern o.l.v. Flip Jonkman uit Heino. Het koor brengt twee optredens van 45 minuten. Om 11.00 u. vangt het eerste optreden aan! Vanaf 12.00 u. is dan de start van de IJsselerit met 2CV Zelfbouwauto’s en daarna vervolgt het koor ‘de Stuwzangers’ haar programma.
Het shantykoor ‘de Stuwzangers’ ‘timmert’ behoorlijk aan de weg. Ook was men dit jaar weer aanwezig tijdens de ‘Weekmarkt’ in Olst ten tijde van de nieuwe haring.
Jaarlijks wordt ca. 45 x opgetreden in deze regio tot ver daar buiten. Zelfs werd 5 jaren achtereen vele optredens verzorgd tijdens het Tulpenfest in Potsdam.
Ook is men wederom present tijdens de 4e Open Muziekestafette Heino. Op zaterdag 4 oktober wordt een optreden verzorgd vanaf 16.00 u. – 16.30 u. in de Dorpskerk van Heino.
www.destuwzangers.nl

 

Artikel delen: